2011. március 29., kedd

Olaj a tűzre!!

Pár napja drasztikusan csökkent a blog látogatottsága.. arról a nem túl magasról, de azért a napi 100 az kezdetnek nem volt rossz. (vagy hack-elik - ezt így kell írni? - a oldalletöltés számlálóját... de ezt persze csak poénnak szántam) Nem arra gondolok ám ilyenkor, hogy tényleg.. igen nagyon sötét a társadalom, hanem arra, hogy szar a marketingem. Azt viszont csak szeretnéd, hogy azt gondoljam, azért mert esetleg hülyeségeket beszélek és nincs akit ez érdekeljen! Tudom, hogy nem beszélek hülyeséget, de Te vajon megengedheted-e magadnak azt a luxust, hogy ne szánjál az idődből arra, hogy az egyébként (vélhetően számos) felesleges elfoglaltságod mellett egy kicsit ebben is tájékozódjál?

Kitaláltam ugyanis, hogy a kollektív hülyeséget milyen módon tudom a szemed elé varázsolni úgy, hogy magad is meglepődjél rajta! Gondolom képben vagy a gengszterváltás és azutáni olajos történetekkel kapcsolatban. Tudsz mindent amit kell igaz? Nem?? Vagy szerinted téged ez nem érint.. vagy érdekel? Csak ha ezt a pénzt nem lopják el, akkor most mindenki osztrák színvonalon élhetne.. Így sem érdekel?
És szerinted most kik kormányoznak?? 

De akkor kezdjük az elejéről..


...valamikor elég sokan fűtöttek olajkályhával.. mert annyira jól éltünk.. dee azért ahhoz már elég jó éltünk, hogy  egyre több autónk legyen amihez ugye megint csak egyre több olaj kellett.. Ezt meg természetesen a (később majd látjuk miért?) terrorista államhatalom - mint ugye most is - mindent, adóztatott szépen. Ezért ha Te,  fűteni vagy autózni akartál.. - márpedig akartál ilyeneket - akkor bizony egyre emelkedő adót voltál kénytelen fizetni. Ha ezt valahogy (megoldottad okosba) kikerülted (és felnyomott a szomszéd) akkor ment a vámkommandó.. Ellenben akitől legálisan vehetted az olajat, azok ezt a fizetést valahogy (szinte mindig) elfelejtették! Így "egyedül" Téged károsítottak összesen becslések szerint 3000 milliárd Forinttal! 

Szerintem ismerjük meg most azokat, akik szerinted 2006-ban beszéltek hülyeségeket!!




Biztos vagyok benne, hogy róluk már hallottál.. Karancsi Tibor ,"Papa" Sándor István, Kármán Irén... csak ugye akkor is úgy voltál vele, hogy mit érdekel ez téged..??  de nézzük tovább, izgalmas kis szösszenetek..

 

A történet úgy izgalmas, hogy megnevezett és meg nem nevezett személyek most is közhatalmat gyakorolnak a hülye fejed fölött.. (elnézést a kifejezésért.. de az enyém fölött is..) ezért nem árt tudni, hogy mire voltak képesek jó pár évvel ezelőtt?? Ha már ugye arra nem vagy vevő.. amikor elmondjuk, hogy most mire képesek.. ??!

 

Akit esetleg mélyebben érdekel az olajszőkítés kémiája itt utánanézhet.. (klikk) de persze nem felejtettem el, hogy hol tartottunk.. ott tartottunk, hogy ezek gyilkosságokat rendeztek meg rendőrségeken...  

hahó!! van ott valaki??? politikai gyilkosságokat rendőrségeken!! hahó!!! aljas indokból - előre kitervelten - egységszándékban - bűnszervezetben - nyereségvágyból - elkövetve!!! hahó!!! aki ezekről beszélni mert, azt börtönbe csukták vagy bántalmazták vagy megölték!!! hahó te is ezen a bolygón vagy??? Szerinted miért nem tudsz ezekről a dolgokról többet?? Szerinted?? 

Érdekes módon "valahogy" az embereket ez a téma nem hozta igazán lázba... vagy csak nem jutott el a tudatukig?? Sokaknak meg nem is fog.. pedig.. Kármán Irénéknek már anno sokkal jobb kamerájuk volt mint most a Hírháttér Multimédiának..  de körülbelül úgy nézett a társadalom az ő 3-asuk tényfeltárására mint most a Hírháttérre!! Épphogy csak nem bégetve.. de persze most is van aki röfög.. 




Szerinted ezeket az anyagokat megcáfolta valaki?? De minek is cáfolni ahol olyan hülye emberek élnek ahol ez nem téma... hogy a saját (többek között most  is regnáló) politikusai 5-10 évvel ezelőtt embereket gyilkoltattak pénzért rendőrökkel rendőrségen...




Nem tudom mire kell fölesküdni egy ügyvédnek vagy egy bírónak  ahhoz, hogy praktizálhasson, de jobb ha tudja, hogy ennek az államnak szolgál...??!   




Mindezek után, kérdezem én tőled, hogy milyen bizonyíték lenne neked elég ahhoz, hogy legalább elkezdjél gondolkodni?? óóó nem kell rögtön hinni.. csak gondolkozz... 



Ha esetleg felismernél párhuzamokat vagy hasonlóan "hihetetlen" szitukat a beszélgetésből mint a Molnár esettanulmányaiban akkor a világért se kezdj el gyanakodni.. nem a véletlen műve..

Aki kíváncsi lenne az idézett filmre az kattintson a linkre  (kiegészítés)

Folytatása következik: Olaj a tűzre!! 2.0

Az Isten áldásával!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Tibor!

Nagyon régen - 2000-ben -a HVG-ben Rajnai Attilának volt egy cikksorozata. A cím kísértetiesen hasonlít: Olaj a bűzre. A neten ott kering azóta is az összes elképesztő botrányok leírásával.

A VII. részből beszúrok ide egy bekezdést. Az Orbán-Pintér celebduó akkor kezdte megalapozni jövőbeni karrierjét:

A Bács-Kiskun megyei jelentések közül a leghírhedtebb Katyják János volt kiskunhalasi rendőrkapitányé, aki szinte rutinszerűen jegyzett fel eseményeket feletteseinek a közéleti emberek megyei szerepléseiről: "Közbevetőleg jelentem, hogy tavasszal, a választások előtt Kiskőrösön volt egy találkozó, amely kampánygyűlés volt. Ezen részt vett Orbán Viktor. A társaságban a megye vezető olajmaffiózói voltak, többek között Stadler, Kakuszi, Szűcs, Halász István, Kemény Gábor és Sepsi László. Az olajosok támogatásukról biztosították Orbán Viktort." A jelentésben szereplők neve és "munkásságuk" története fellelhető a koronatanú nyilvános olajbizottsági jegyzőkönyvében, valamint az ügyészségen tett vallomásaiban is. A rendőri jelentések megállapításokat és viszonyokat nem taglalnak, holott többségüknél szükség lenne erre. Mert bár tény, hogy Orbán Viktor 1994. február 18-án járt a kunmadarasi volt szovjet katonai reptéren, ahol óriási mennyiségű olaj tárolása és mozgatása folyt, de mindezt kampányidőszakban tette, a helyi polgármesterjelölt, dr. Kemecsi Imre kérésére, aki a reptér tulajdonjogának mihamarabbi rendezéséért lobbizott. Hasonlóan kétes értelműek azok a rendőri jelentések is, amelyek arról tudósítanak, hogy a legutóbbi választás két fordulója között Pintér Sándor egy Lajosmizse melletti, zártkörű rendezvényen tárgyalásokat folytatott a szocialista párt vezérkarával. A résztvevők azonban ezt az állítást nevetségesnek találták. Ugyanis csupán Kocsis István, az ÁPV Rt. vezérigazgató-helyettese tartotta ott születésnapját, Pintér Sándor pedig az OTP Bank igazgatósági tagjaként volt jelen, hiszen Kocsis szintén igazgatósági tag volt a banknál. Az egyik meghatározó szocialista politikus szerint "lényegében ez volt Pintér utolsó hétköznapi megmozdulása, mielőtt belügyminiszter lett".

Üdv.:
Naleksz