2011. március 3., csütörtök

Babilon 2.0

FolytatvaTitokzatos Nagy Babilon (klikk ha nem olvastad) cikket, még több információt kell a fejedbe zsúfolnom. Tudnod kell, hogy ezek az információk annak ellenére, hogy érzésed szerint veszélyesek rád, és kellemetlennek tűnnek (például mert alapjaiban kérdőjeleznek meg olyan dolgokat amikhez már hozzászoktál) igazából az ébredésedet és védelmedet szolgálják. Sajnálom, hogy nem festhetek eléd egy rózsás jövőképet, csak az igazságot, amit még felfogni is nehéz. De hidd el.. ahogy ezt a rendszert, úgy a jövőt sem értheted meg a mostani kiindulópontodból. Ezért kell ezekre a dolgokra kíváncsinak lenned.. mert csak ennek a rendszernek az ismerete tud téged visszaprogramozni a valóság (már elfogadható) szintjére.
A könyvet 1948-49-ben írta.. honnan tudta?

Molnár F. Árpád a bolygó legfőbb echelon tanúja által és a Hírháttéren megjelenő és majd a filmben is említett 2008.08.22. cikkből idézek:

"Hitler színre lépésének ideje alatt a világ kormányainak beismert tudományos eredményei szerint - tehát nem a nyilvánosságot jóval megelőző valóság szerint - a fizikusok és a társadalom gondolkodni képes maradéka már tudta, hogy mikrohullámú besugárzással közvetlenül meg lehet változtatni az élőlények, az emberek és az állatok gondolkodását, hangulatát, közvetlenül lehet hatni a motivációikra. Ezt azonnal felfogta mindenki, aki értelmesebb volt, mivel már régen nem volt titok, hogy elektromágneses sugárzással az élő szervezeteknek nemhogy testi funkcióira, valamint puszta életben maradásuk vonatkozásában, hanem a körülmények messze csekély változtatására sokkal érzékenyebb agy szórásával a mentális funkciók bármely részére, illetve teljes egészére "azonnali" befolyást eszközölhetünk, természetesen az agy mikrohullámú besugárzásával magukra a testi, vegetatív funkciók bármelyikére is."
Hitler Tudta, de azt hitte az Isten Az..
"Azaz már Hitler alatt elkészült a lehetőség, ezért evidens, hogy megvalósult az alkalmazása is annak, hogy személyautóba, látszólag csupán távvezetéknek használt köztéri, valójában katonai eszközbe, aztán harckocsiba, tankba, illetve bármely köztéri tereptárgyba el lehet rejteni olyan műszereket, amelyekkel nemcsak személyek, de hatalmas tömegek is a fény sebességével terjedő fotonsugárzással (kvantumcsomagokkal) manipulálhatók, hangulatuk kívánság szerint formálható az agresszivitás, a kedvetlenség, a felfokozott éber állapot és érzelmi hevületek, avagy a teljes tompaság irányába. Lehet ez által tüntetéseket előidézni, rendőrök elleni rohamokat generálni, ragyogó szónoklatokra inspirálni vagy ötlettelenségre és tompaságra butítani személyeket és hatalmas tömegeket egyaránt."
A babiloni szajha projekt
"Amiről Hitler hallgatott, de a tudósok már akkoriban is tudták, az sem titok: ma már az USA állami, katonai hatalmának tudományos szférája sem titkolja - legfeljebb az összes magyar párt, az álrendszerváltó für lajosok és a média -, hogy Hitler előtt köztudott volt a tömegek felfogóképessége és életélményei, indulatai stb. mikrohullámokkal történő manipulációjának kézenfekvő tudománya, s hogy Hitler alatt már rendelkeztek a megvalósításhoz szükséges technológiai eszközökkel. Előttünk nem kérdéses, miért van az, hogy ennek ellenére a magyar történészek is Hitler csodájáról rebegnek, hogy micsoda hipnotikus hatást tudott kelteni szónoklataival, ahelyett, hogy világosan kimondanák, hogy a totális diktatúra számára abszolút kézenfekvő volt a 70 évvel ezelőtt már beismerten létező technológia(!) tömegek elleni alkalmazása, a sorozatgyártást követően természetesen a teljes lakosság átformálását szükségszerűvé tevő létre hozása, amit - mondjuk ki világosan - az extrém ritka, a természetben is előforduló értelmi analfabétákat kivéve csakis azok nem értették és értik meg azonnal, akik maguk is mesterségesen vannak eltompítva és lepusztítva..."

Ezt az utolsó mondatot érdemes majd kicsit csócsálni házi feladat gyanánt.. de ha nem szeretünk olvasni akkor ezt a lassan három éves!!! filmet mindenképpen célszerű alaposan tanulmányozni!!
 
Remélem a fókusz még mindig a mondanivalón van.. és nem a kliséken!!?





Nemsokára következik: Babilon 3.0


Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: