2011. március 19., szombat

A füstbe ment terv...

Engedtessék már pár szót szólni, ha már ebben a témában annyira odavannak az emberek egymás egészségéért, a dohányzás betiltásával kapcsolatos új hisztériáról. Az utóbbi időben egyre gyakrabban lehetett látni és hallani a dohányzás ellenesek és (nem a dohányzás pártiak.. hanem inkább..) a "megint tiltsunk be valami teljesen feleslegeset" ellenesek közötti kampány különböző részleteit. 

A média képmutatóan természetesen a "dohányzásellenesek" pártjára áll és már a valóvilágban is presztízs kérdést csinált az ügyből. Teszi ezt úgy, hogy tisztában van azzal is, hogy miért dohányoznak egyre többet az emberek, azzal is, hogy leginkább a dohányzásból eredeztető egészségügyi problémák pl. a rák amúgy egy mesterségesen előidézhető.. és ugyanígy gyógyítható betegség.. továbbá, hogy az ennek ellenére rendelt!! kezelési mód a kemoterápia majdnem bizonyosan halálos.. de legalábbis haszontalan. 

Egészen biztosan tudomása van továbbá  arról, az egyébként teljesen logikus társadalmi problémáról is, miszerint ha egy szinte teljesen kisemmizett, lezüllesztett, hülyére szívatott, de legalábbis napi megélhetési rettegésben tartott társadalomban, az igazából mesterségesen ilyen erőteljes dohányosoknak a dohányzás az egyetlen legális "kikapcsolódási" vagy "stresszlevezető" tevékenységük. Félidei konklúzióm tehát, hogy az állam és a média egy álszent rohadék bűnszervezet!

Világszerte folyamatosan emelik a cigi árát ami igazából nem a dohánytermelők és gyártók számára a legkedvezőbb, hanem az állam számára aki hatalmas jövedéki adókkal sújthatja a szerencsétleneket miközben azt kommunikálhatja, hogy az állampolgárok egészségéért teszi mindezt! 

A sík hülye leginkább a kielégítő és jobb anyagi körülmények között élő trendifittness nemdohányzó állampolgár  persze meg is eszi mindezt... és közben konfliktusba kerül  inkább a  dohányzó, leggyakrabban szegény és/vagy sokkal több gonddal küszködő állampolgárral. A társadalmi igazságossághoz szólnak természetesen az ebből származó legújabb tiltó rendeletek és a magas büntetési díjak is! (de az megint tök süket!)

Egyébként tudom mi fogja meggyógyítani a hallását.. csak nehogy már túl késő legyen neki.. mert a pokolban viszont hasznosabb lehet a süketség.. Gondolom nem mondok vele újdonságot, hogy az Echelon technológia ( korábbi anyagok klikk) alkalmas a "minden" közül arra is, hogy  bizonyos programok hatására XY többet dohányozzon, vagy akár egyáltalán ne dohányozzon..!!

Na ?? ez milyen érzés?? 

Elmondom még egyszer.. ugyanazzal a technikával amivel elérik, hogy most passogsz..  ugyanazzal a technikával lehet bármilyen cselekvésre vagy nem cselekvésre programozni az emberi agyat. Ezek nem összeesküvés elméletek.. (direkt leírtam egy kulcsot.. kattant? ) hanem több évtizede már nem is titkolt tények!! Tehát senkinek nem kellene dohányoznia aki nem akar, mert az amúgy ártalmas, de ha az illető úgy gondolná, hogy le akar szokni róla, akkor csak besétálna egy "intézetbe" és ott lekapcsolnák szépen ezt a szokását! Ennyi lenne megoldani a problémát a leghumánusabban!


Mindezek ellenére az állam eltitkolja, hogy van ez a technika, amiért még akár meg is lehetne neki bocsájtani.. (Te megbocsájtanál neki, mikor kitudódik?) De azon túl, hogy eltitkolja, azért még van pár dolog amiről érdemes lenne egy kicsit elgondolkozni..


  • ugyanezzel a technikával eléri, hogy a kevesebb ember azért egyre többet dohányozzon.... tehát szándékosan
  • folyamatosan emeli az árát...
  • egyre több helyen tiltja és bünteti..
  • a dohányzásból eredő betegségeket nem gyógyítja, vagy nem megfelelően... és ezért sok ezer ember hal meg évente..
  • milliárdokat öl évente, a fentiekből adódóan álszent reklámcélokra közpénzből.. nemdohányzó celebek felhasználásával..
  • a média segítségével ennek ellenére ingyen engedi azért népszerűsíteni is.. dohányzó celebek felhasználásával..
  • közben végig azt hazudja, hogy a Te egészségedért teszi..

Végezetül, kedves olvasó.. ha  Te még mindig azt gondolod, hogy ez most egy dohányzást reklámozó vagy támogató eszmefuttatás (mert mondjuk én is el-el szívok egy cigit..) vagy úgy gondolod, hogy a világ problémái közepette Te pont azért leszel tüdő vagy bármilyen rákos mert a buszmegállóban vagy az aluljáróban rád fújják a füstöt.. akkor neked ajánlom a következő klippet!


 

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: