2011. március 16., szerda

HAARP 2.0


A most következő cikkben leginkább idézeteket olvashatunk Molnár F. Árpád gondolataiból, a Haarp titkos alkalmazási területeiből és a világuralom soha nem publikált titkaiból.
A bejegyzés azok számára lehet üdvözítő akik folyton eltévednek a videókban.

"A HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program) technológiáját Nicola Tesla dolgozta ki 80 esztendővel ezelőtt. Alaptulajdonságai közé tartozik, hogy erejével (ilyen pl. az amerikai HAARP), a földbe sugárzott elektromágneses hullámokkal, a kívánt mélységekből hatalmas felszíni földrengéseket tudunk okozni, szabályozhatjuk az időjárást szerte a Föld bolygón, a valaha előfordultnál 100-szor akkora villámot tudunk előidézni, és “politikai” döntésre ki tudjuk vele irtani a Föld bolygó teljes élővilágát. 

Az itt felsoroltakat az USA kormánya legalább 10-15 éve nem titkolja, de a magyar köznép annyira el volt szigetelve a beismert valóságtól, és a 80-100 esztendős, publikus tudományos kutatási eredményektől is. (nem volt, aki mondhatta volna nekik, mert mindenki, aki tudta, a pártfegyelemnek megfelelve titkolta)"

"A világ államai egészen a közelmúltig (kb. 15 évvel ezelőttig) azt hazudták, hogy higgye el mindenki, hogy a Tesla által már 80 éve kidolgozott technológiát senki nem építette fel, hiszen kinek jutna eszébe – teszem hozzá -, hogy elsőként megépítve a rendszert, már önmagában ezzel is azonnali és láthatatlanul, tehát kvázi teljesen számonkérhetetlenül “természeti” katasztrófákkal, földrengésekkel és szökőárakkal, Föld méretű viharokkal és az élővilág teljes elpusztításával zsarolva a Földet, átvegye és biztosítsa magának a világhatalmat."
"Azaz: volt egy első, aki felépítette alig azt követően, hogy valamikor, valahol kidolgozták a technológiát. Felépítette, vagy felépítette volna, hiszen minek, amikor vannak nagyságrendekkel jobb eszközök is, amik által Babilon (tehát az első) irányítja a Földet és az élővilágot. Az is nyilvánvaló, hogy Tesla már egy előre tolt figura volt (igen: Isten és a Háttérhatalom megosztott irányítása mentén), mert az a feltételezés, hogy egy ember “mindent” feltalál, pláne azt, hogy amit feltalál, azt 80 évre szemétre teszik, mert inkább a hajítógéppel kísérleteznek tovább, uszkve a pártszolgálatos Echelon-idióták értelmi felfogóképességének szintjét is kezdi alulmúlni."


Remélem Te is érzed, hogy azzal a világképpel kapcsolatban amit nap mint nap az orrod elé festenek valami nagyon csúnyán hibádzik?! de most folytatom..

"Az USA hadserege – amelynek ellenőrzése alatt működik a HAARP (a befejezetten és nagyon régóta kiépült Háttérhatalom, Nagy Babilon Globalista, Egyhatalmú Világrendszerében) – nem titkolja (hiába is tenné), hogy elektromágneses hullámokkal képesek vagyunk az emberi és állati gondolkodást, hangulatot, érzelmeket és ösztönöket, a logikai felfogóképességet és a testi egészséget befolyásolni, sok ezer kilométer távolságból elő tudunk idézni zavartságot, hányást, hasmenést, irányított fotonnyalábbal agyvérzést, szívinfarktust stb., végtelen a sor. Azt később fogják beismerni, amibe be lettünk avatva és be lettünk szervezve, és amit naponta, közvetlenül, belülről, interaktív módon ismerünk: hogy az emberi elmét totális kontroll alá vonták az egész Föld bolygón, és egyetlen központi hatalom irányításával, egyetlen személy vagy maximum néhány irányítása alatt kormányozzák az egész Emberiséget."

"A hadsereg nem titkolja azt sem, “mert” már mindenki tudja, hogy a HAARP az alkalmazása (bevetése) során alfa-hullámokat termel, de ők azt állították eddig, hogy higgyünk benne, hogy nem szándékosan. Azaz a népi idiotizmus legalsóbb szintű hazudozásaival azt akarták elhitetni, hogy az amerikai hadsereg (is) olyan, hogy a világért sem tenne olyat, hogy a 60-100 km magasságban lévő ionoszférára fellőtt alfa-hullámokat, arról tükröztetve, mint a telekommunikációs műholdak, lefednének országokat, kontinenseket, hogy a besugárzott terület minden pontján lehessen fogni – a hasonlat kedvéért – a CNN, a BBC, a Sky, azaz jelen esetben a HAARP, az NSA, a CIA, az FSZB stb. csatornáit. Hanem a hadsereg és a kormány köztudottan olyan angyali becsületű – adja hírül a népi idiótáknak -, hogy soha nem jutna eszébe saját lakosságát is Peral Harbor-hoz és a World Trade Center-höz hasonlóan halomra bombázni, mint a WTC esetében: saját arisztokratáikkal és milliomosaikkal együtt..."

"A HAARP alkalmas a természetben létrejövő viharokat megváltoztatni, elterelni, valamint semlegesíteni. A HAARP viharokat stb. okozó hatását napi igényeknek megfelelően, kidolgozott computer-programokkal szabályozva kíméletlenül precíz területű és erejű “természeti” katasztrófákat – esőt, aszályt, tornádót, hurrikánt és szökőárt stb. – tudunk szerkeszteni, létrehozni. Mint azt láthatjuk, minél több titkosszolgálat tett szert az időjárás- és földrengésszabályozó stb. technológiákra, a Föld bolygón nemhogy csökkentek volna ezek a csak mesében természeti katasztrófák, hanem a világot központi irányítás alatt teljes katasztrófába vezető titokzatos Nagy Babilon, azaz a Háttérhatalom a napi “politikai” és gazdasági “érdekeknek” és az Emberiséggel ellenséges céljainak megfelelően mind a viharok, mind a földrengések számát drasztikusan megnövelte (az Ó- és Újszövetségi Próféciákat ezzel is beteljesítve), az áldozatok mennyiségével egyetemben."

A folyamat tehát adott.. miután az embernek  (nagyon nehezen) leesik, hogy igen is van háttérhatalom.. miután elég információt képes lesz felfogni egy idő után.. szép lassan leesik neki.. hogy akkor lennie kell Istennek is.. hiszen a háttérhatalom hatalma pont az Isten technikáinak elsajátításából és használatából ered!

"Ahogyan a Jézus Krisztus Evangéliumában olvashatjuk: a Teremtő Isten a Sátánnak (legfőbb földönkívüli ellenségének) Adta e világ összes országát és annak minden dicsőségét, a Sátán pedig annak adja, akinek akarja. Az ő kikötése pedig az, hogy hivatalos vezető politikai és katonai funkciót csak az tölthet be, aki neki szolgál, azaz az Istennel és az Emberiséggel ellenséges. Ezért nulla(!), zéró(!) az esélye annak, hogy egy hivatalos állami funkciót betöltő személy jóindulatot hozna és kánaánt teremtene. A világot irányító erők célja az Emberiség kifosztása, tönkre tétele, lealjasítása és elkárhoztatása, és ezt csaknem 100%-os sikerrel véghez is fogják vinni! Ezt nem csak az Emberiség számára Istentől Eleve Elrendelt Bibliából, hanem a közvetlen háttérhatalmi és Legfelsőbb Hatalmi kommunikációkból és plántált információs bázisokból is tudjuk!"

"Alfa-hullámokat (8-12 Hz) természetes körülmények között (ami már régen nincs) az agy közvetlenül ébredés után és elalvás előtt, valamint nagyon nyugodt, relaxált nappali állapotban termel. Drábik János 2004-ben Tudatmódosítás című könyvében annyit mert beismerni, hogy az NSA (az amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal) ilyen állapotban, számítógépekkel szerkesztve gyakran szokta magát a vevő személyek hatalmas tömegeiben az Istenként és más formában kijelenteni, különböző látomásokat, hallomásokat stb. plántálva. Ugyanis alfaállapotban az agy 20-30-szor érzékenyebb minden besugárzott ingerre, itt pedig olyan rádióadásokról van szó, amiknél az emberi és állati elme úgy funkcionál, ahogy a hétköznapi rádiókészülék: azaz amit besugároznak, azt elektromos berendezésként fogja és megjeleníti: az álmoktól a látomásokon át a fékezhetetlen szexuális és gyilkolási késztetésekig, a Szögi Lajos-agyonverésekig és az iskolai vérengzésekig stb. bezárólag."

Aki tud szánni időt a jövőjével kapcsolatos információkkal kapcsolatban annak nagyon ajánlom a már említett könyvet de az alábbi videót is!



Kapcsolódó cikk: Jerusalem of gold és Nikola Tesla....!!

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: