2011. március 11., péntek

HAARP

fejfájás, depresszió, kedvtelenség.. ismerős?
A körülmények úgy hozták, lásd Japán.. hogy a Haarpról mint a 

háttérhatalom időjárás szabályozó, földrengés, cunami, áradás és egyéb katasztrófa előállító csodamasinájáról mondhatni élő egyenesben.. vagy élő példaként tudjak beszélni. 

Vannak persze barátaim, akik ilyenkor rögtön azzal a kérdéssel jönnek, hogy:  

...mert egyébként nem történhetne földrengés, vagy cunami.. csak ha a háttérhatalom keze is benne van dologban?

Szeretném eloszlatni  már az elején az esetleges félreértéseket...  sajnos NEM

Mindenben a háttérhatalom keze van.. (bár nem kell hozzá egyik keze sem..)

Az irányítás.. ami kiterjed minden emberre, állatra és a természet erőire totális.. teljes.. és ez már több évtizede.. (lehet már egy évszázada) tart.. a változás inkább csak a technika alkalmazásában, finomításában van.                      



Nem hiszed ugye? Nem baj.. üsd be a szót.. egy keresőbe.. és meglátod.. magyarul nincs túl nagy szakirodalma a témának.. 

2001-től.. mondjuk évente egy cikk ha kijött, videó összeállítás, vagy film pedig egyedül a Hírháttér Multimédiának köszönhető. Annak 2007-es megalapításától kezdődően már találkozhatunk vele a Zeitgeist-ban vagy feliratozott  Jesse Ventura (klikk) anyagokban. Nem mondom, ez is több mint a semmi... de miért ezen gondolkodunk és miért nem azon, hogy a technika már vagy 100 éves.??

Megszavazol minden hülyeséget..? teszel a környezetedért..? a globális felmelegedésed ellen..?

és mégsem azon háborodsz fel, hogy elfelejtették közölni, hogy totális urai az időjárásnak? tehát a totális hülyülésnek is..

Elfelejtették tudatni Veled, hogy a technika lehetővé tesz minden olyan beavatkozást amit Te eddig természetnek neveztél..?? Még ha akár bizonyos részének a tudósává is képezted magad, akkor is természetnek nevezted amit láttál...??


Néhány tudományosabb cikk, ha valakit mélyebben érdekelne:


Muse The Haarp Tour 2007
Már ez a pár sor amit eddig leírtam, alapjaiban kéne, hogy megváltoztassa a világról alkotott képedet..! de mivel arról a technikáról beszélek, ami azáltal, hogy Istent játszik a felhők között, melléktermékeként olyan alfa hullámokat produkál, ami semmi másra nem jó, mint hogy téged olyan álomba ringasson ahol aztán az algoritmus programok a legkönnyebben betölthetők.. És ilyen algoritmus program például az, hogy nem érted meg, amikor valaki ilyenekről beszél.

Az emberi hülyeség egy szép példája és/vagy az Isten sokszínűsége.. hogy 2007 ben a Wembley stadionban élő koncertet adott a Muse együttes The Haarp Tour címmel..


A hülyeséget nem arra értettem, hogy valaki elmegy egy koncertre (ami mellesleg tele van illuminati jelképekkel stb.) mert a zenéjük sem rossz.. hanem mert odamennek koncertezni mint haarp..  kirakják a mindenféle kis cuccukat.. antennákat.. és senki nem kérdezi meg utána.. hogy  amúgy mi is az a Haarp? (vagy az lenne rá a válasz, hogy a Muse egyik albuma)

Így fogjátok imádni a fenevadat is.. tudatlanul.. ahogy a lady gagára is őrjöngenek milliók, mert milyen extrém.. és nem az a bűn benne, hogy tetszik.. hanem, hogy nem tudod, hogy mi az?? Mert ha tudnád akkor nem foglalkoznál vele..  (azért vagy még így egy két dologgal nem?)


A téma tényfeltárásával egyébként az legnagyobb probléma, hogy az emberek (egyébként nem véletlenül) még azt sem akarják elhinni.. amit már 100 éve feltaláltak.. és hol van az már? Az egyik oldal azért röhög, (vigyoridiotizmus) mert nem tudja felfogni/elhinni, a másik meg azért mert tudja, hogy már rég nem is ezekről a technikákról van szó.. (de abba bele se menjünk most..)
Ha félreteszed az előítéleteidet.. az ego-dat, könnyebben megtalálod a helyes választ. Ha megnéztél már több videót, vagy elolvastál itt több cikket (és nem a biorobot olvasóimra gondolok) akkor már jó úton vagy.. mert lesz lehetőséged választani. Elszúrni persze könnyű mint mindent, de ha akarod a változást, és hiszed az Istent, akkor egy idő után, a hited tudássá változhat. Mint a következő videóban ahol talán nem is említik a Haarp-ot.. mégis (talán) már tudod.. hogy passzolni fog ide.. (de azért nézd meg!!)



Úgy látom ezt a cikk is folytatásos lesz.. Haarp 2.0 (klikk)

további haarp cikkek:  Jeruzsalem of gold (klikk)
                                    Haap + (kollektív életálom) (klikk)

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: