2011. március 18., péntek

Tudja-e? Elképesztő felvetések 2007-ből!

Felteszek  pár kérdést.. csak úgy a miheztartás végett, és azért mert (én is) úgy érezem, hogy ezeket a dolgokat tudnia kell a lakosságnak, amibe amúgy Te is beletartozol. Az alábbiakban leírt állítások szóról szóra megfelelnek a valóságnak és ezt az illetékesek nagyon is jól tudják.. (nem is nagyon cáfolta eddig senki) és  ha Te esetleg mégsem tudtad volna eddig, akkor most itt pótolhatod a hiányosságokat.. ?! Annak ellenére, hogy a kérdéseket még 2007-ben tette fel először (az internetre) Molnár F. Árpád, mégsem tűnnek idejétmúlt témáknak. Akkor lássuk.. kíváncsi lennék, hogy hány kérdéssel kapcsolatban volt már korábbról is információd? Ha volt..

...miért nem szóltál senkinek?!


- Tudja-e, hogy a világ médiumai a megbukott CIA-s és más, pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben végrehajtott állami titkosszolgálati emberkísérleteket és gyilkosságokat mindig LSD-re és elektrosokkra fogják, ezzel leplezve, hogy a zárt intézeti drogterápiákat nem LSD-vel, hanem állami fejlesztésű kábítószerekkel követik el, az elektrosokk terápiák pedig az agyműködés megváltoztatását, az elmetechnológiai emberkísérleteket, a testi (fizikai), degeneratív csonkításokat, valamint az emberi szervezet tűrőképessége határának tesztelését szolgálják? 


- Tudja-e, hogy magyar kórházakból úgy szoktak a titkosszolgálatok orvosi ügynökei megbízásból és saját fogyasztásra kábítószert (pl. Morfint, M-Eslont stb.) lopni, hogy a páncélszekrényből kiveszik, a dokumentációs könyvben rögzítik, de a betegnek nem adják be, és erről sokszor tudnak a kórházi osztályok nővérei is? 



- Tudja-e, hogy a magyar pl. belgyógyászati kórházi osztályokon az emberi szervezetre halálos Kálium-adag (folyadék formában) - mellyel az állam világszerte felbecsülhetetlen tömegével követ el politikai gyilkosságokat - ezerszerese is bármikor, bárki ott dolgozó orvos, nővér, takarítónő stb. számára, záratlanul és teljesen számolatlanul hozzáférhető, ha belőle vénásan, a branülbe vagy a kanülbe 5 millilitert fecskendeznek, azonnali szívleállást okoz, és a halálra másodpercek alatt, csendben elalvó páciens boncolásakor sem lehet kimutatni semmit, mivel a Kálium - halál után - a vérben egyébként is felszaporodik?


- Tudja-e, hogy a nagyobb kórházak vezető kórboncnokai valamennyien az NBH-nak - sokan számos idegen titkosszolgálatnak is - dolgoznak, ezekről minden bennfentes tud, és a titkosszolgálatok utasításainak és elvárásainak megfelelően tussolják el a (nem csak kórházi) gyilkosságokat, és hamisítják kívánság szerint - és a szokásos, egymás közötti műhibák és bűncselekmények stb. miatt - a boncolási jegyzőkönyveket? 






- Tudja-e, hogy miközben a kormány a zsidó Holocaust-tagadás ellen törvényt akar hozni, hogy az bűncselekménynek számítson, aközben a magyar népi és ügynöki csőcselék java nem tagadja az eltelt 100 esztendő ártatlan magyarok tömegei ellen, politikai megrendelésre elkövetett pszichiátriai és elmegyógyintézeti kínzásokat, elektrosokk terápiákat és tömeggyilkosságokat, hanem pártok és pártvezetők vélt érdekei szerint pártolja ezen összes tetteket és valamennyi elkövetőit, pártolja a rehabilitációk betiltását, és súlyosan patologikus és szociopata defektusról tanúságot téve védelmezi ezek fenntartását és a lakosság pártpolitikailag nem kívánatos személyei ellen alkalmazott folytatólagos elkövetését; továbbá tudja-e, hogy ennek az utóbbi időben - egymással versenyezve - legtöbb és leghangosabb, az Emberiség-ellenes bűnökkel legkérkedőbb képviselője a Jobbik és a Fidesz tagjaiból, valamint Orbán Viktor és Vona Gábor pártfogói közül kerültek ki, akikről nem csak a nemzetbiztonsági szerveknél, de a Hírháttér által is folyamatosan bővülő halállista készül?


- Tudja-e, hogy a történelem során gyakran azért vezettek be brutálisan szigorú törvényeket a lakosság ellen, enyhe cselekmények esetében is, mert azok már annyira nem tisztelték mások tulajdonát és az ártatlan emberéleteket, hogy a lakosság mentális állapotának rendezéséig az uralkodó (osztály) szükségesnek látta a népi barbarizmus kivégzésekkel való megfékezését, ahol a kivégzések népnevelő célzattal kerültek diffúzióra?






Ha bármely pontok kapcsán bármilyen kérdése akad, vagy bármilyen soha, sehol el nem hangzott részletre kíváncsi, felvilágosításért forduljon a (a jelen pillanatban hatóságilag betiltott) Hírháttér Multimédiához!

Tel.: 30/919-6386

Molnár F. Árpád (a földbolygó legfőbb echelon tanúja)

Az Isten Áldásával!

Nincsenek megjegyzések: