2011. március 21., hétfő

a Kuruc in fos Sátán Zrt.

A kuruc.infó portálról bizonyára már hallottál.., a Molnár is gyakran emlegeti őket kicsit emeltebb hangnemben.. sokáig nem értettem miért, hiszen ugyanaz a koszos üveg van előttem is, mint előtted.. max. én már sikálom egy ideje.. úgyhogy erre is összeállt már válasz, ami viszont elég lehangoló.. (mégis nagyon sokan vannak akik ebből a vályuból lelkileg is táplálkoznak..) 
Nem akarom nagyon elemezni.. és reklámot sem az említett internetes oldalnak.. bár  - és ezt is érdemes lesz majd megfigyelni - ők tulajdonképpen pozitív értékű reklámot szolgáltatnak a Hírháttér Multimédiának miközben teljes erőből lehúzni akarják (klikk), (klikk), ezt meg különösen!! (klikk) A Multimédia viszont cserébe joggal nevezheti nevén, annak ami, és nem hiszem, hogy lett volna a mi oldalunkról egyetlen kifejezés amelyik ne állta volna meg a helyét! (látni fogod ha eljön az ideje..)

Nézzük  például ezt a frankó kis bejegyzést..  ami ugye cseppet sem használ önkényuralmi jelképet..., jaa, hogy tudományos ismeretterjesztő céllal? Tehát a magyar állam és rendőrsége.. szerint ez a hivatalos és a tudományosan terjesztendő tényállás! Mert ha nem így lenne akkor bizony be kellene tiltani.., a számítógépeiket el kellene kobozni, a szerkesztőket pedig hatóságilag kellene üldözni.. de így már legalább értem, hogy miért tiltották be a Hírháttér.com internetes oldalt.. mert nem éljenzi és nem hozsannázza a nácizmust!

Ma ünnepel a világ és Európa értelmesebb része..."
..121 évvel ezelőtt született meg Adolf Hitler, a Führer."

„...emléke örökké ott él minden igaz európai, szabadságvágyó hazafi szívében!"

Ha ez a korlátlanul magyar hozzáállás..   és ez nem zavarja az önérzetedet... akkor a következő videón sem ajánlatos megsértődni..



De nehogy azt higgyétek, hogy bármilyen horogkeresztes kép vagy iromány az ami igazából kiveri a biztosítékot az ügyek kapcsán.. ez mindössze mutatja, hogy kivel is van dolgunk.. 
..ja tényleg.. kivel is van dolgunk..?

Ki kinek dolgozik? A Kuruc.infó, mely KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ÖSSZES FELMERÜLT ESETBEN(!) visszautasította a konkrét állami módszerek feltárását, az állam és a rendszer megbuktatását, szándékosan hallgatja el az 1990 óta több ezer politikai gyilkosság valamennyijét(!), a Hitler óta Sztálinon, Kádáron, Antallon stb. át a mai napig elkövetett pszichiátriai kényszerbezárások és politikai gyilkosságok feltárását, vajon mennyiben nevezhető nemzetinek, vagy mi köze van egyáltalán bármelyik emberhez azokon kívül, akik tudatlanságból vagy butaságból verődnek ehhez az állami módszereket Kádárhoz, Gyurcsányhoz, Orbánhoz, Fürhöz, …-hoz [a jobboldali álnépi vezér neve egyelőre kipontozva - a szerk.] abszolút illeszkedő beszarisággal, egy az egyben védelmező és pártoló csürhéhez? 
A Kuruc.infó, mely alaposan el van látva információkkal, és köszöni, nem kér belőle, mert minek jobban tájékoztatni a lakosságot annál, mint azt a tv2 bemondja, vajon véghetetlen butaságból és ostobaságból, a tehetségtelenség legszélsőségesebb, a hatalom számára de még mennyire, hogy ideálisan primitív, ösztönállati barbarizmusból teszi, vagy nagyon is alaposan fontolgatott gyávaságból, mert jobb a vélt biztosra utazni, és csak annyit a nép elé vetni – gyöngyök helyett is csak a moslékból -, amivel az ember úgy véli, még nem ütheti meg a bokáját.


Az idézett szöveg egyébként szintén "archív" anyagból származik 2008 júliusából.. (ide kattintva teljes terjedelemben megtekintheti)

Nyílt levél a kurucinfónak! Leleplezzük a kurucinfót - ahol a gyöngyöket megtapossák, a népet moslékkal mérgezik.. címmel..
 
Tehát, megpróbálok a lehető legegyszerűbben fogalmazni.. hogy még azok is megértsék.. akik esetleg "valamilyen" okból szeretik a kurucinfót.. mulattatja őket.. vagy mit tudom én..?! A kuruc.infót az az államhatalom hozta létre és működteti.. védi és informálja.. akit néha ugyan a kurucinfos is a szájára vesz.. de csak azért, mert akkor éppen az jön parancsba.. és akkor is csak a szokásos médiastílusban. (aki szerint ez eddig összeférhetetlen.. az itt abbahagyhatja az olvasást.. :) ) 

De ezért nem szabad haragudni rájuk.. hiszen nekik ez a hivatásuk.. a hobbijuk.. a sorsuk.. no meg a haláluk is... azt pedig szerintem senki ne akarja irigyelni tőlük.. Azzal van  inkább a nagyobb probléma aki szívvel lélekkel elhiszi ezeknek akár csak egyetlen szavukat..         
..jaa... hogy  néha igazat is mondanak?? 

...szerinted akkor az ördög mindig hazudik? vagy mi??!

talán egy kicsit érdemes lenne elgondolkodni a hallottakon.. pihenésképpen nézzük meg a következő filmet... Média, öltözködés, népi butaság - Avagy mindent a látszatnak! címmel..



 

Azt hiszem lassan meg is érkezünk a címben ígért Sátán Zrt-hez.. ugyanis minden ocsmánysága ellenére nem a kuruc infó mozgatja a szálakat.. maximum az elmetechnológiával megvert lakosság kijelölt idiótáinak lelkivilágát.. amiben az a legszörnyűbb.. hogy amelyik esetleg Isten kegyelméből rájön.. az is gyakran inkább megsértődik mint, hogy megpróbáljon gondolkozni.. és esetleg változtatni.. mert jobban érzi magát a disznóólban  röfögve a többi disznó között..


A médiának.. hallottuk kulcsszerepe van  a Sátán Zrt-ben és ugyan különböző fórumokkal (a világ létező összes fórumával... kivéve egyet..) a reklám és marketing osztályt viszi!! A kivéve egy az úgynevezett tényfeltáró fórum.. vagy projekt..  ami viszont nem a Sátán Zrt-t erősíti.. és ez a Hírháttér Multimédia! ami ahogy ígérte..

"...megváltoztatjuk ezt a földet!!"

Az Isten áldásával!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zseniális cikk! Kiváló szerkesztés!

sodileaks írta...

x