2011. március 2., szerda

"Megváltoztatjuk ezt a földet!!""

Próféta filmek...

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy kik voltak azok a próféták? Szerintem mindenki hallott róluk, mert a hétköznapi  nyelvben is használjuk, de vajon milyen jelentőséget tulajdonítunk neki? Legtöbben talán semmit!

Mi ugrik be nekünk a prófétákról úgy általában? Amit filmekben látunk  (pl. Brian élete).szegény (hogy néz ki?? stb.), üldözik, a jövőről beszél meg Istenről (akiről tudják, hogy van csak nem tisztelik) és ami biztosan közös.., hogy a hallgatósága legjobb esetben csak egy kukkot sem ért a beszédéből, rosszabb esetekben sokszor inzultusok is érik vagy a király üldözi... Vajon miért van ez így?

Molnár F. Árpád aki ÉLI


Szerinted most felismernétek egy prófétát ha szólna hozzátok?

Nem. (ez borítékolt)  és miért nem?

Mert szegényes lenne az öltözködése, mert állandóan üldözik, mert a jövőről beszél és Istenről, de leginkább, mert nem értenétek, hogy miről beszél?!

És igen.. régen is voltak akik féltek is tőle.. mert a próféták közelsége.. mindig nagy változásokat hozott.. hiszen a kapcsolatuk az Istennel.. hogyismondjam.. ONLINE... volt.  Természetesen ha érthették volna amit beszél akkor nem féltek volna, de akik nem értelmet kaptak.. azok általában az értelem gyűlöletét kapták.. és ezért mindent gyűlölnek amit nem értenek..

..és az értelem szót sem a lexikális tudásra érteném..

Ezékiel próféta látomása



János Apostolnak fogalma nem volt arról mit kapott, hiszen a legszörnyűbb rémálmából sem tudott volna olyan dolgokat papírra vetni.. mint amiről a Jelenések könyve szól... (mégis megírta) pedig az percre pontosan most játszódik.. (ez pedig majd még egy csomó kérdést felvet.. később)

lásd: A Nagy Babilon (hamarosan)

A prófétát mindig csak azok ismerték fel (természetesen azokon kívül  akik eleve.. TUDTÁK) akiket az Isten úgy teremtett, hogy felismerhessék, a többiek viszont általában ellenségesek és gonoszak voltak vele. Akik felismerik, azok töltekezni tudnak belőle.. másokat viszont akár meg is őrjíthet a közelsége. Az ókori próféták nem szentekként kezdték.. és nem születtek ebbe a pozícióba.. hanem egész egyszerűen kapcsolatot létesített velük az Isten (mint ahogy Te elküldesz egy facebook meghívót) és feladatot adott nekik. Nem választották ezt, és  nem is kiérdemelték.. Kapták!

És akkor most itt meg kell állni egy pillanatra..
..ez nem egy mese... ez már a Valóság!

Ha Isten kapcsolatot létesít Veled.. akkor azt Kapod.. és elkezded tapasztalni.. nem te irányítod.. nem te kívánod.. nem akkor van amikor Te akarod.. hanem VAN.. és tapasztalhatsz MINDENT amit az Isten láttatni akar..

és ha Isten a mai világban nagyon láttatni akar veled valamit..
..akkor előbb utóbb  Echelon tanúvá válsz!!

Íme a bolygó legfőbb Echelon tanúi...
..és nem baj ha nem érted.. majd megérted!!
 

Nem kell megijedni.. eddig is ez volt.. mégsem zavart!!
...vagy jobb lenne ha nem tudnál róla?
Mindenki meg fogja tudni..Mindenki!! 
.. és még nem is tudod, hogy mit?!! 
..vagy már most túl sokat tudsz??!

nem kell a valóság?? mert nem a rózsaszín köd?
vagy azért nem kell mert azt hiszed, ha nem tudsz róla akkor kimaradhatsz belőle? Senki nem fog kimaradni belőle.. és ez a blog sem azért készül, hogy versenyt nyerjek vele.. hanem, hogy elmondjunk mindent!! Ha akarod... akkor az ajándék és egyben védelem is!! (és nincs ennél nagyobb védelem!)

Újabb hatalmas film következik azoknak akik látni akarják a valóságot! 
(két részletben)
 


..merthogy ugye közel egy óra próbálkozás után a második videót már nem tudtam feltölteni.. mert lebutult a youtube.. valahogy..


Az Isten áldásával!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Molnár F Árpád ÚR !
Önnek és a ÖN "csapatának " szíve joga ,hogy miben hisz. De miért kell ezt nagydobra verni.
Nem gondolja ,hogy ezeket a lapokat a maguk nyilatkozatait fiatalok, gyengébb idegzetűek ,olyan emberek is nézik ,olvassák akik teljesen belebolondulnak abba amit Önök állítanak.
Sajnos az én lányom is ezek közzé tartozik.
Mióta az Ön cikkeit,nyilotkozatait nézi szinte teljesen tönkretette a családunkat.Állandóan attól fél hogy őt figyelik.Védekezik mindentől ,mindenkitől,nehogy élményeket tápláljanak belé.
Már elfordultak tőlunk a rokonok szomszédok mert mindenki konkrétan idiotának tarja és ő már csak a világvégét várja .Köszönjük Önnek Árpad ,hogy ilyen lett a gyerekünk az ÖN hatására.

Domján Tibor írta...

Tisztelt Uram.. vagy Hölgyem!

Aláírással van ellátva minden cikk ezen a pár napja indult blogon, tehát tisztán látszik, hogy nem Molnár F. Árpád szerkeszti. Természetesen a legtöbb cikk és tényanyag a Hírháttér Multimédiától származik.. azért mert eddig magyarországon ezeket az információkat SENKI sem tudta/akarta/engedte nyilvánosságra hozni..

A lánya pedig valószínűleg nem bolond, hanem (mint ahogy számos anyagban is elhangzik)a rendszer úgy is elszigeteli a nyiladozó szeműeket.. hogy a családjukat ellenük fordítja.. (ez egy teljesen hétköznapi algoritmus)


Tisztelt levélíró:
egy Hírháttér anyagot nem tud akárki megnézni..
a legtöbb embernél különböző elhárító tünetek jelentkeznek ami miatt abba kell hagynia.. rossz érzés.. nyugtalanság.. számítógép lefagyás.. álmosság érzet.. ingerültség érzés.. stb. ezeket mind az általunk teregetett elmetechnológiás rendszer algoritmus programjai.. (ha rákattint.. indul)

De..

aki (és nem mazochizmusból)de predesztináltatott arra, hogy a vakon tapogatózó tömegből kinyúlhasson a fény irányába.. az előbb utóbb nem csak mellékhatás nélkül nézi ezeket a világtörténelmi alkotásokat (pár év múlva így fognak ugyanis beszélni ezekről.. majd azért akkor is jussunk eszébe..:) ) hanem meg is érti őket..

A mai világban semmi sincs véletlenül.. az sem az, hogy a lányát ez érdekli.. úgyhogy ha jót akar neki akkor inkább nézze meg Ön is, hogy miről van szó.. és esetleg beszélgessenek róla.

vagy írjon nekem.. ha bármit tudok segítek..

A rendszer ellen nem lehet védekezni.. mert már mindenkit ural.. ellenben ha tudja az ember, hogy mivel áll szemben akkor a rendszer meghátrál. (Javaslom Orwell 1984-et olvasásra)

Ez a blog is, pontosan azért készült, hogy mindenki megismerhesse a már mindenkit uraló háttérhatalmat..


A rendszer (melyet feltárunk) bonyolultságából adódóan történetét elég nehéz mint egy füzért felfűzni.. illetve annyi a mondanivaló.. hogy a néha nem is tudom, hogy mit írjak és mit ne írjak le..

de előbb utóbb minden hasznos információ itt lesz.. és ha nem is világvége.. de nagy változások várhatók.. :))

Üdvözlettel:

Domján Tibor írta...

A dolgok megértéséhez sokat segíthet a következő bejegyzés: http://echelonleleplezo.blogspot.com/2011/03/titokzatos-nagy-babilon.html