2011. március 10., csütörtök

Nikola Tesla.. és 100 elhazudott esztendő

Ez ismét egy kemény anyagnak ígérkezik, úgyhogy érdemes figyelni..!! Főleg azért mert lehet találni, például az RTL KLUB-on is olyan műsort, amit ha esetleg még nem láttunk volna, most feltétlenül meg kell nézni..(Egyébként ha meg láttátok, akkor hogyhogy nem akart sztrájkolni senki?? ezért pl. megérte volna)  Nem azért, mintha ebben a műsorban nem mondtak volna el szinte mindent... , amit csak lehetett, (hogy kezdjünk valamit az információval) de ahhoz ugye érezni vagy tudni kell, hogy mikor hazudik és mikor nem?! (csak mert egyfolytában váltogatja..) a legnagyobb probléma azonban az.. hogy a felét nem akarjuk elhinni vagy komolyan venni..

De hogy hangulatba lendüljetek.. előbb nézzétek hallgassatok egy kis zenét..(is)!


Amennyiben sikerült megalapoznom a hangulatot nézzük meg  végre a bevezetőben ígért videót. Rengeteg olyan kifejezést és állítást tartalmaz amire egyszerűen nem találtam szavakat.. Nagyon kíváncsi lennék, hogy még kinél csapja le, csak ez a 10 perces összeállítás a (na ez is pont ideillik) biztosítékot. Ha javasolhatok, inkább csak azt a részét nem kell elhinni... amikor olyanokat beszélnek benne, hogy "a mai tudomány egyszerűen nem tudja hogyan..?".. és társait.. A többit pedig tessék nagyon komolyan venni mert ennél logikusabb nem is lehet semmi!!


Nyugodtan meg lehet törölközni.. eddig se fájt.. senkinek, de gondoljunk bele (ha már itt vagyunk), hogy ez vajon mekkora része lehet a valóságnak? Vagy inkább milyen összefüggésében ismerhetünk magunkra.. vagy a jelen korunkra.. 100 éve feltaláltak olyasmiket amik még ma sincsenek.. vagy mégis vannak?? Csak már nem tudhatod mert ez a találmány része??


Kimondottan azért, hogy a borzongás még jobban elhatalmasodjon rajtad.. bekapcsolom (szokás szerint) a téma legkiválóbb ismerőjét, az egyetlen olyan embert aki a ráruházott hatalomnál fogva a legutolsó leplet is képes lehúzni akár Tesla találmányainak továbbfejlesztett változatairól és minden olyan dologról amiről a világ beavatatlan népeinek lövésük sem lehet. Attól, hogy nem minden lesz érthető nem kell a falnak menni.., ez borítékolt, nyugodj meg nálam is, de azért ne akarj egyszerre mindent.. mert egyébként is képtelen lennél a teljes egészet felfogni..!! Amit viszont megértesz belőle az nagyságrendekkel helyezheti az életedet egy más konteksztusba (ha szabad így fogalmazni).

Molnár F. Árpád, a földbolygó legfőbb echelon tanújának 2009-es!! karácsonyi ajándékát láthatjátok!
 

És, hogy a "tovább is van mondjam még?" ide mennyire igaz,  a következő.. nem állítom, hogy könnyebben fogyasztható de tagadhatatlanul hatásos filmmel zárnám.. hát igen.., nagyon úgy néz ki, hogy a Tesla 1.0-t merthogy lesz még folytatása...    (Klikk Tesla 2.0)
           


Az Isten áldásával!

4 megjegyzés:

西雅图陈彤 írta...

Greetings from USA! Your blog is really cool.
Are you living in Hungary?
You are welcomed to visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!

Névtelen írta...

Egy kicsit utána búvárkodtam a neten ennek a www.scariestthingieversaw.com – on megjelenő visszaszámlálósdi játéknak. Valójában itt nem az a kérdés, hogy mi fog történni 15-én, hanem hogy mi történt 2010 május 15-e délután, mivel ez az egész már egy csaknem egy éve lefutott dolog: 2010 május 7.-én indult és 2010 május 15-én dél körül/ kora délután ért véget a visszaszámlálás.

http://www.super8news.com/2010/05/07/scariest-thing-i-ever-saw/

Találtam egy igencsak érdekes dolgot: - a visszaszámlálás vége napján ( 2010 máj.15) , kora délután 14: 30 és 15: 00 ( HÁROM óra) között ( tehát kb. pont a visszaszámlálás lezárultával) a dél-amerikai Suriname-ben lezuhant egy ANTONOV AN-28 típusú repülőgép, melyen a két pilóta valamint 6 utas utazott. Mind a NYOLCan !!!!! odavesztek (ez ám a Super 8).

http://www.reuters.com/article/2010/05/16/us-suriname-accident-idUSTRE64F03M20100516

http://www.caribbean360.com/index.php/news/26768.html

http://www.1001crash.com/index-page-description-accident-BW_AN28_2-lg-2-crash-258.html

Nem tudom, van e a dolgok között összefüggés, de mindenesetre eléggé különös.

Domján Tibor írta...

Kedves tongchen@seattle!

Örültem a köszöntésnek az USA-ból, ha tetszik a blogom.. gondoltam értesz magyarul.. én sajnos az angolt nem nagyon erőltetem.. megérteni nagyjából megértem.. de nem az erősségem..
Igen Magyarországon élek... És köszönöm a blogodat is megnézegettem.. de le kell fordítanom ha lesz egy kis időm.. Addig is köszönöm a kommentet.. Isten áldjon!

Domján Tibor írta...

Kedves Super 8 névtelen!

Nagyon köszönöm a búvárkodást, úgy gondolom, hogy bravúrosan megoldottad a rejtélyt.. ha volt megoldása.. mert megtaláltad benne a 8-at is és egy repülőgép katasztrófát egyszerre..
Köszönöm a kiegészítést.. mert minden részletbe egyszerűen képtelen vagyok belemenni.. így is néha azt sem tudom, hogy mit hagyjak ki egy bejegyzésből.. hiszen annyi az információ.. bár a bloggal inkább figyelmet akarok felkelteni a témának mint komplett bizonyítási eljárásokat az ügyekre.. az általad elemzett szitunál azonban már nem volt energiám átgondolni.. és csak leírtam ami jött.. de tényleg köszi az észrevételt.. minden ilyen nagyon fontos. és csak így tovább!! Amit találtál, annak persze utánanézünk..!! Köszönöm mégegyszer és Isten áldjon.